top of page
  • Writer's picturePKOŠ

Pomozimo Ivanu da prohoda

Svima želimo od srca zahvaliti na spremnom i velikodušnom doprinosu našem ovogodišnjem humanitarnom djelovanju. Bilo je tako lijepo primati vaše darove i donositi ih potrebitoj dječici.


Za ovu godinu bismo zaključili svoje humanitarno djelovanje. Također vam želimo najaviti da u sljedećoj školskoj godini planiramo ponovno prikupljati plastične čepove u sklopu humanitarnog projekta Čepovima do skupih lijekova.


Na kraju vam želimo predložiti, ako želite, da se uključite u humanitarnu akciju koju je pokrenula Osnovna škola kralja Tomislava.

Naime, naša bivša djelatnica, edukacijski rehabilitator, Helena Igrec ima učenika koji je u invalidskim kolicima. Do 31. svibnja prikupljaju se novčana sredstva za neurorehabilitaciju njegova hoda robotski potpomognutom terapijom.

Dakle, nećemo prikupljati sredstva mi kao škola, nego vas pozivamo da, tko želi i u mogućnosti je, uplati na navedeni račun.

Na letku možete pročitati detalje akcije i broj računa za uplatu, a kroz video upoznati Ivana i vidjeti o kojem se krasnom dječaku radi.


Svima želimo uspješan i opušten završetak ove zahtjevne i izazovne nastavne godine.


Srdačno vas pozdravljaju

Ruke ljubavi
70 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page