top of page
  • Writer's picturePKOŠ

Školski projekt iz Vjeronauka

1. Ružica Herceg - Kažnjava li nas Bog?


Poslušajte vrlo zanimljiv i jasan doprinos naše učenice 8. razreda, Ružice Herceg, temi "Kažnjava li nas Bog?". Sve je izvedeno u jednoj radio emisiji koju je učenica oblikovala, a ovo je samo isječak koji kreativno i slikovito govori o posljedicama grijeha i obraćenju, a samim time i o tome zašto osjećamo kažnjenost kada u grijeh uronimo.



2. Eva Tišljar - Pictures


Iako se radi o Vjeronauku, učenica Eva Tišljar (8. razred) se ovaj put poslužila engleskim jezikom kako bi prenijela važnu poruku. Osim poučne priče koju je sama osmislila, donijela nam je i iznimno lijepe fotografije. Pogledajte!


3. Borna Josip Brkić de Torres - Zavist

Borna Josip (7. razred), osmislio je vrlo zanimljivu i dirljivu kratku priču koja upućuje na ogromnu razornu moć zavisti. Pročitajte priču na temu koja je iznimno prisutna u Bibliji - od Kajina i Abela, pa sve do utjecajnih Isusovih suvremenika koji su ga predali iz zavisti.



4. Pia Veronika Klinac - Ljepota


"Najljepši dio ljepote je onaj koji slika ne može izraziti." rekao je Francis Bacon, a Pia Veronika (7. razred) je njegovu poruku prikazala u lijepoj priči i vrlo lijepom crtežu. A kada smo već toliko puta spomenuli ljepotu, pogledajmo što o njoj kaže naša učenica.



5. Blanka Šimović - Kad bukne rat prva pogine istina

Predstavljamo vam razmišljanje učenice Blanke Šimović na temu koja je vidljiva u naslovu. Učenica je svoje misli jasno i kvalitetno razradila tako da odrasli čitatelj nakon susreta s tekstom vrlo vjerojatno ostaje pod dojmom.











6. Antonella Renee de Torres - Ljubav je jača od svih moći svijeta Antonella se iznimno potrudila oko zadatka iz Vjeronauka. Pogledajte intervju popraćen lijepim slikama kojim nam je ova učenica 6. razreda predstavila svoja razmišljanja o temi ljubavi kao najjačoj od svih moći svijeta!


Anotnella - Ljubav je jača od svih sila
.
Download • 9.19MB

7. Marko Galić, Josip Galović i Patrik Pavao Šimić - David i Golijat Gore spomenuti učenici 6. razreda odlučili su se koristiti novije tehnologije. Pogledajte igrokaz koji na pomalo šaljiv način predstavlja poznati biblijski tekst o Davidu i Golijatu!



130 views

Recent Posts

See All
bottom of page