top of page
  • Writer's picturePKOŠ

Obavijesti i upute roditeljima za početak školske godine 2016./2017.

1) Nastavna godina počinje u ponedjeljak, 5. 9. 2016 u A turnusu. Toga dana nastava počinje u 8:00 i završava u 10:40 h. Neće biti organiziran obrok u školi. Prijevoz školskim autobusom organiziran je od prvog dana. U polasku autobus staje na stanicama i u vrijeme koje je naznačeno na web stranici škole (http://www.katolickaskola.com/kutak.html). Polazak autobusa kući biti će u 11:00 h ispred škole. Od utorka 6. 9. prijevoz će se odvijati prema ustaljenom rasporedu. Promjena autobusnih stajališta moguća je u dogovoru s Ravnateljem..


2) Udžbenike za novu školsku godinu razrednici će podijeliti učenicima/ama svog razreda prvog dana nastave, 5. rujna. Toga dana učenici/ce će svojim razrednicima potvrditi hoće li ove školske godine koristiti školski prijevoz, služiti se obrocima u školi i sudjelovati u produženom boravku.


3) Vezano uz produženi boravak, podsjećamo vas da je to svojevrstan nastavak redovite nastave, odnosno organizirano učenje i ponavljanje nastavnih sadržaje, te da ga treba doživjeti ozbiljno i savjesno. Oni koji ga upišu ne smiju neopravdano izostajati. Opravdani izostanci su odlazak na izvanškolske aktivnosti (glazbena škola, sportske aktivnosti i sl.). Ukoliko je moguće, preporučamo da se te aktivnosti organiziraju nakon produženog boravka. Ukoliko to nije ostvarivo, potrebno je do kraja rujna donijeti učiteljicama ili učitelju, razrednicama ili razredniku raspored izvanškolskih aktivnosti kako bismo znali u koje vrijeme učenik/ca treba prijevremeno napustiti školu. U sve druge dane, ukoliko se drugačije ne dogovori s Ravnateljem, učenici/ce koji su upisali produženi boravak mogu napustiti školu tek nakon završetka boravka, odnosno u 15:30 h.


Blagoslovljenu novu školsku godinu žele vam djelatnici Prve katolička osnovne škole u Gradu Zagrebu.



13 views

Recent Posts

See All
bottom of page