top of page
  • Writer's picturePKOŠ

Nastava na daljinu

Poštovani roditelji i učenici,

kao što je najavljeno, nastava će se tijekom sljedeća dva tjedna izvoditi na daljinu. Naša škola kreće s nastavom na daljinu od utorka 17. ožujka 2020.

RAZREDNA NASTAVA:

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s Hrvatskom radiotelevizijom na 3. programu prikazivat će nastavu za učenike razredne nastave prema kurikulumima i nastavnim programima svaki dan, od ponedjeljka 16. ožujka, u sljedećim terminima u programu pod nazivom Škola na Trećem:


Razred Termin

1. razred OŠ počinje u 8.00 sati

2. razred OŠ počinje u 10.00 sati

3. razred OŠ počinje u 13.00 sati

4. razred OŠ počinje u 15.00 sati

Osim toga, učiteljice će roditeljima slati materijale za rad putem elektroničke pošte, dan ranije do 16.00 sati. Molimo vas da uz praćenje nastave na HRT3, redovito prolazite s djetetom sadržaje koje vam šalju naši učitelji. Također vas molimo da učenici redovito rješavaju domaće zadaće i šalju ih svojim učiteljima.

PREDMETNA NASTAVA:

Predmetni učitelji postavljat će u virtualne učionice (Microsoft Teams) nastavne materijale i sadržaje dan ranije, do 16.00 sati, prema redovitom rasporedu škole za sljedeći dan. Ako bude bilo potrebno, predmetni učitelji će javiti koje sadržaje učenici trebaju pogledati na programu Sportske televizije.


Predmetni učitelji će, prilikom slanja materijala, učenicima javiti i u kojem će vremenu sljedeći dan, tj. na dan izvođenja nastave na daljinu, biti dostupni online za njihova pitanja i pojašnjenja sadržaja. Dostupnost učitelja za sve predmete prema rasporedu toga dana počinje u 13.30 sati, a završava u vrijeme koje odredi učitelj, ovisno o broju sati koje ima toga dana, a najkasnije do 16.00 sati.


Ako se učenik nijednom tijekom cijeloga dana nije prijavio u virtualnu učionicu, roditelj treba opravdati izostanak.

9 views

Recent Posts

See All
bottom of page