top of page
  • Writer's picturePKOŠ

Najbolja maškara u povijesti Prve katoličke škole u Gradu Zagrebu


Dana 9. veljače 2016. godine u školi su bile maškare. Bilo je jako zabavno, lijepo, veselo i šareno.


Izabrane su tri najljepše i najbolje maske. Treće mjesto zauzeo je Gabrijel Postaj, 1.r, s kostimom Miniona, drugi je bio Bartol Premuž, 3.r, s kostimom Baymax. Za najbolji kostim izabran je Kristijan Kuzmić, 2.a., u kostimu Olafa s kojim smo imali novinarsku konferenciju. Svi u školi su htjeli osvojiti prvo mjesto. Naš Olaf se osjećao ugodno kada je osvojio željeno prvo mjesto. Za izradu kostima mu je trebalo tjedan dana. U izradi kostima pomogli su mu mama, baka i tata, a koristili su vunu, dva jastuka, čarape i gumbiće.


Za nagradu je dobio šalicu, čokoladu i pohvalu ravnatelja. Kostim koji se najviše svidio našem Olafu bi je kostim Petra Jelkovića koji se maskirao u šeika.

Evo još nekoliko komentara naših novinara:

U Prvoj Katoličkoj osnovnoj školi održao se „Ples pod maskama“. Svi su se super zabavili i mogli su pokazati svoje maske. Birale su se najbolje maske. Pobjedila je maska snjegovića Olafa iz poznatog animiranog filma „Frozen“.

Autori: Ana Štimac, 3.r i Vanja Baždar, 4.r

Kristijan je mislio da neće pobijediti kad je vidio masku Petra Jelkovića koji je bio u kostimu šeika. Svi su se trudili napraviti što bolje maske. Bio je ples pod maskama i svi su se lijepo proveli.

Autori: Patricia Vukovski i Marta Piškor, 4. r

Olafova najbolja maska iz njegovog razreda je bio kauboj s Divljeg zapada u kojeg se maskirao Niko Zupković.

Autori: Dominik Štimac i Petar Jelković, 4. r

40 views

Recent Posts

See All
bottom of page