top of page
  • Writer's picturePKOŠ

Najava nove Tribine za roditelje

Dragi roditelji, stručni suradnici i nastavnici,

pozitivna slika o sebi važan je zaštitni čimbenik, čiji je razvoj važno potaknuti kod djece i mladih. Brojna istraživanja govore o tome kako se osobe s pozitivnom slikom o sebi i visokim samopoštovanjem lakše nose sa svakodnevnim izazovima, uvjerenije su u svoje sposobnosti i imaju manji rizik za razvijanje rizičnih ponašanja. Međutim, kako ništa nije jednostrano, tako postoje i istraživanja koja govore da visoko samopoštovanje može imati i negativne učinke. Kako bi roditeljima pomogli da pronađu ravnotežu u izgradnji dječjeg samopoštovanja te ukazali na važnost razvijanja samopoštovanja, povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja i Europske godine mladih, Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar", Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom te Gradski ured za obrazovanje, sport i mlade, organiziraju tribinu za roditelje pod nazivom

"Samopouzdani - sretniji i uspješniji?", koju možete pratiti online u ponedjeljak 10. listopada 2022., s početkom u 18 sati, putem službenog YouTube kanala NZZJZ-a "Dr. Andrija Štampar".

O problemu odnosima unutar obitelji, njihovim posljedicama, kao i pozitivnim i negativnim utjecajima na djecu govorit će mr. Andreja Radić, dipl. socijalna radnica.

Molimo da se za sudjelovanje prijavite na e-mail adresu: andreja.radic@stampar.hr andreja.radic@stampar.hr

Veselimo se vašem sudjelovanju!"

Ujedno koristimo priliku da Vam, kao i uvijek do sada, zahvalimo na podršci i suradnji.
47 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page