top of page
  • Writer's picturePKOŠ

Književni odlazak na ‘Interliber’

Dana 10. studenog viši su razredi otišli na sajam knjiga, takozvani INTERLIBER.


Krenuli smo na put svojim super izdržljivim nogama, otišli na superbrzi tramvaj, malo propješačili i uskočili u još jedan superbrzi tramvaj i konačno se našli na Velesajmu. Uputili smo se do mjesta gdje je predivnim slovima pisalo INTERLIBER. Kada smo ušli, dočekala nas je vrućina kao u Africi, ali to nam nije smetalo jer su sadržaji bili toliko zanimljivi da smo samo trčali uokolo sa željom da ništa ne propustimo.


Gledali smo razne knjige i stripove. Vjerovali ili ne, na Interliberu ste neke stripove mogli kupiti po čak DESET puta manjoj cijeni. Tamo se moglo pronaći za zaista svaki ukus ponešto; od stripova, preko dječjih slikovnica, svih udžbenika do beletristike, pa do enciklopedija i još puno toga.


Posebno bih htio naglasiti da smo u nakladi Ljevak imali priliku čitati na mikrofon, što su neka djeca, uključujući i mene, i učinila. To je zaista bio poseban doživljaj! S druge strane, jedna skupina djece iskoristila je priliku i fotografirala se, kako bi imala trajnu uspomenu na ovaj prekrasan dan.


Ovaj sajam podsjetio nas je da su knjige ipak nabolji izvor znanja, ali i zabave. Interliber sigurno neću ni dogodine propustiti!



6 views

Recent Posts

See All
bottom of page