top of page
  • Writer's picturePKOŠ

Izvješće sa s Carnet stručnih usavršavanja

Djelatnici Prve katoličke osnovne škole u Gradu Zagrebu, 20. i 30. lipnja 2022. sudjelovali su na stručnim usavršavanjima, radionicama uživo, koje organizira Carnet u sklopu druge faze programa „e-Škole: Razvoj sustava digitalno zrelih škola (II. faza).


Prva radionica na temu Digitalno građanstvo - vještine u 21.st. u učionici i izvan nje održana je 20. lipnja 2022. godine. Cilj ove radionice bio je dobiti smjernice za ovladavanje temama koje će odgojno-obrazovnim radnicima pomoći da u svojim učionicama prenesu teme koje će učenicima približiti vrijednosti, vještine i znanje potrebno da postanu odgovorni građani, ne samo u školi ili u igri nego i u digitalnom svijetu.


Radionica Praćenje i vrednovanje pomoću digitalnih alata te radionica Paleta jednostavnih digitalnih alata u nastavi održane su 30. lipnja 2022.godine. Cilj ovih radionica bio je, kroz praktičan rad i primjere iz prakse, upoznati digitalne alate i digitalna okruženja koje mogu koristiti za organizaciju, vođenje, vrednovanje i upravljanje nastavnim procesom u klasičnoj i virtualnoj učionici.


Kroz radionice su nas vodile dvoje izvrsne predavačice Sonja Rupčić-Petelinc i Vanja Jajić.


Izvještaj sastavila: Vesna Kašaj



40 views

Recent Posts

See All
bottom of page