top of page
  • Writer's picturePKOŠ

Izložba Mirele Pakšec Čuvari dječjih snova

U ponedjeljak, 12. travnja, učiteljica likovne kulture Mirela Pakšec otvorila je svoju prvu samostalnu izložbu pod nazivom Čuvari dječjih snova. Izložba ilustracija i plišanih igračaka nalazi se u Galeriji Oblok u Sesvetama, a bit će otvorena do 30.travnja 2021.


Iz kataloga izložbe:

"Sve je započelo kad sam otvorila svoj obrt Miss Moments. Zajedno sa šogoricom krenule smo izrađivati personalizirane okvire za razne prigode. Tako se i oslobodila inspiracija za svijet čuvara dječjih snova. Cvjetić po cvjetić, slagala se ideja o cvjetnim glavama, malim čuvarima i njihovim pomoćnicima.

Radovi su slikani akvarelom te su obogaćeni papirom u boji kako bi se postigla trodimenzionalnost tog svijeta.

Predstavljaju mala bića koja čuvaju snove naše djece. Svaki od njih predstavlja drugačiju osobnost, od nježnih anđela do veselih, razigranih šumskih čuvara. Plišane igračke prate taj koncept. Rađene su od pamučnih materijala i dugačke su oko 46 cm. Savršene su za tople dječje zagrljaje i noćna spavanja.

Kao i ilustracije, i plišane igračke stvorene su kao pratitelji djece na svakom njihovom koraku, od jutarnjeg buđenja do večernjeg uspavljivanja.

Rukotvorine Miss Moments možete pogledati na:

www.missmoments.com

Facebook: www.facebook.com/MissMoments

Instagram: miss__moments"


Želimo joj puno uspjeha u daljnjem likovnom izražavanju!



57 views

Recent Posts

See All
bottom of page