top of page
  • Writer's picturePKOŠ

Izlet djelatnika

Izlet djelatnika KOŠ-a na Mrežnicu


Nakon uspješno završene nastavne godine, djelatnici naše škole proveli su dan u zajedničkom druženju, kako na raftingu na rijeci Mrežnici tako i na njenoj lijepoj obali. U ranim jutarnjim satima, 16. lipnja, praćeni lijepim vremenom i opuštenim ozračjem uputili smo se prema rafting izletištu na rijeci Mrežnici. Prolazeći kroz grad Jastrebarsko, profesorica Maja Fazlić održala je kratko predavanje o svom rodnom gradu iznenadivši nas mnogim činjenicama vezanim uz porijeklo imena i tradiciju Jastrebarskog.


Po dolasku na odredište, dio djelatnika pripremio se za adrenalinsku avanturu, a dio se uputio prema odmorištu uz obalu. Rafting ekipa, podijeljena u dva tima, predvođena ljubaznim skiperima, provela je tri sata u divljenju modrozelenoj ljepotici, skakanju sa slapova, spuštanju niz slapove u čamcima i neizostavnom natjecanju u brzini veslanja niz donji tok rijeke Mrežnice.


Nakon pređenih šest kilometara i obilja smijeha, dočekao nas je pljesak ostatka djelatnika na kraju rafting avanture. Ostatak dana smo proveli u zajedničkom druženju uz ručak i pjesmu svih djelatnika škole. Vratili smo se u Zagreb u ranim večernjim satima praćeni ritmom kiše i gitarom našeg vjeroučitelja Ante Mikulića.




12 views

Recent Posts

See All
bottom of page