top of page
  • Writer's picturePKOŠ

Dragi naši osmaši, sretno!

U petak 24. lipnja 2022. godine održana je svečana podjela svjedodžbi u Remetama kojoj su nazočili učenici, roditelji, nastavno i stručno osoblje te osnivači škole. Kratak program molitvom je započeo o. Dario Tokić, a potom pozdravnim govorom i o. Vinko Mamić. Potom su samu podjelu uveličale učiteljice razredne nastave Tamara Zrno, Mirela Škunca te s. Sunčica Kunić koje su ugodno iznenadile sve prisutne videouradcima naših osmaša iz dana kada su pohađali razrednu nastavu. Zatim je učiteljica Geografije Ana Mirčetić pročitala pismo nekadašnje razrednice Ane Slipčević, a trenutni razrednik Marijan Vodopija poruke nastavnika koji nažalost nisu mogli prisustvovati samoj podjeli. U svome obraćanju, razrednik je između ostalog spomenuo i pohvalio ovogodišnjeg razrednog anđela (Pia Veronika Klinac) te učenike (Mare Barić, Andrija Galović, Blanka Šimović i Tomislav Vlajčević) koji su ove godine sudjelovali na državnom natjecanju te veliki rad i trud tijekom cijele godine okrunili izvrsnim rezultatima, na što možemo biti izrazito ponosni. Na red su došli i sami učenici, pa se stoga svima prisutnima obratila i glasnogovornica razreda Vida Tunguz koja je podijelila svoje iskustvo školovanja na veoma emotivan način. Nakon same ceremonije podjele uslijedilo je druženje svih prisutnih.


Druga generacija učenika (2014. – 2022.), koji su započeli svoje školovanje ovdje od prvog razreda završava nastavnu godinu s 18 učenika, na koje smo i kao na pojedince i kao na kolektiv veoma ponosni.


Sada je pak došlo vrijeme da ih pustimo da rašire krila kako bi stekli nova iskustva, nova poznanstva, ali i podijelili svoje talente i sposobnosti s drugima te na taj način promijenili i obogatili tuđe živote.


Dragi osmaši, sretno!


Valete ut digni.


Magister V.



183 views

Recent Posts

See All
bottom of page