top of page
  • Writer's picturePKOŠ

Božićna priredba

Ususret nadolazećim božićnim i novogodišnjim blagdanima, učenici i nastavnici Prve katoličke osnovne škole u Gradu Zagrebu, sada već tradicionalno, pripremili su Božićnu priredbu, koja je održana 22. prosinca u kazalištu KNAP-u s početkom u 16 sati.


U dramskoj organizaciji i izvedbi same priredbe sudjelovali su učitelji i učenici svih razreda naše Škole, a sve se odvijalo pod vodstvom učiteljice s. Sunčice Kunić i profesorice hrvatskog jezika Danijele Ljubas. Glazbeni zbor koji je uveličao predstavu svojim izvedbama te plesni dio predstave bili su djelo učiteljice razredne nastave Ane Miličević. Svi su se radosno i s mnogo Božjeg blagoslova upustili u ovaj „veliki“ projekt. Predstava je bila prikazana u nešto modernijem tonu kroz koju se navještenje i radost Isusovog rođenja približilo današnjem stilu života.


Na završetku priredbe, o. Vinko Mamić, ravnatelj, održao je prigodan govor u kojem je istaknuo koliko je Škola ponosna na trud i napredak učenika i djelatnika.

Nakon priredbe održan je Božićni domjenak u prostorijama kazališta KNAP-a, gdje su se roditelji, učenici i djelatnici škole družili i zasladili kolačima koji su pripremili roditelji.



15 views

Recent Posts

See All
bottom of page