top of page
  • Writer's picturePKOŠ

Bili smo na Sljemenu

Na Sljemenu smo bili od 18.1. do 22.1.2016. popodne. S nama su bili učenici 3.-ih razreda OŠ Matka Laginje. Bili smo u Domu Crvenog križa.


Čim smo došli, dočekao nas je ukusan doručak. U ponedjeljak smo posjetili rudnik Zrinski. Toranj, koji daje signale Zagrebu posjetili smo u srijedu. Svaki dan išli smo na grudanje, a nekad i u šetnje. Došla nam je doktorica, HGSS, policajci, vatrogasci i Udruga za zaštitu od potresa i poplava. Od svih posjetitelja naučili smo nešto korisno za život. Naučili smo što napraviti kada su požari, potresi ili poplave. Također smo naučili mjeriti °C i vlagu zraka. Od učiteljica smo naučili koje biljke rastu na Medvednici, koje životinje tamo žive, a kojih više nema. Pjevali smo pjesme ‘Ne rugaj se’ i ‘Serbus dragi Zagreb moj’, slikali smo Zagreb i gledali film ‘Doktor Doolittle’. Navečer smo se zabavljali igrama bez granica, karaokama, odabirom frizura i plesanjem u disku. Dobili smo diplomu za najuredniju žensku i mušku sobu, a Anđela, Ana, Eva i Šime za najbolje i najluđe frizure.


Na Sljemenu nam je bilo jako zabavno i poučno. Još bolje smo se upoznali i više se zbližili. Jedva čekamo Novi Vinodolski!



12 views

Recent Posts

See All
bottom of page