top of page
  • Writer's picturePKOŠ

Besplatne radionice programiranja (10. i 11. veljače)

Dragi roditelji i djeco, 

podsjećamo vas da ovaj kišni vikend putujemo u AI svijet!


Upisi na besplatne radionice su još uvijek otvoreni! Održavaju se ovaj vikend, 10. i 11. veljače 2024. u terminu koji sami odaberete, a upisati se možete na sljedećem linku: https://bit.ly/besplatne_radionice_

 

Svako dijete se može upisati na jednu radionicu.

 

Na radionicama u kojima će se istraživati čaroban AI svijet, mladi će naučiti osnove programiranja koristeći moderne alate i platforme poput Scratcha i C# alata.

 

Radionice će odvesti djecu i mlade na putovanje u svijet AI tehnologije koja se danas razvija brzinom svjetlosti – u svijet naše budućnosti. Učeći skripte i osnove programiranja, otkrit će kako napraviti virtualnog asistenta i robota, te automatizirati koristeći napredne tehnologije. Radionice će uvesti male programere u kreativni AI svijet sa beskonačno mogućnosti, koje će oni kasnije sigurno htjeti istražiti! Sve je moguće tijekom radionica Code with Giants!


Besplatne radionice idealna su prilika da djeca i mladi isprobaju programiranje i vide žele li se razvijati u tom smjeru.

 

Svi osnovnoškolci i srednjoškolci su dobrodošli vidjeti kako funkcionira naša škola programiranja, naučiti nešto novo i uroniti u AI svijet!


Oni koji svoje obrazovanje požele nastaviti nakon radionica mogu to učiniti upisom u


semestralnu školu programiranja. S novim predavanjima krećemo od 2. ožujka 2024., a upisati se možete već danas na sljedećem linku:https://bit.ly/upisiskolaprogramiranja.


Polaznici iz prethodnih semestara koji su potvrdili nastavak na sljedećem stupnju tečaja automatski su upisani u isti termin kao prošli semestar. Ako dođe do promjena u vašem školskom rasporedu i poželite promjenu termina, slobodno nam se javite. Alternativni termini dostupni su na webu klikom na “Termini i upis” pored željenog stupnja.


Cjelokupan vodič kroz upise pročitajte ovdje: https://bit.ly/vodickrozupise.


Radujemo se skorom druženju!

 

Ne želite propustiti informacije o našim tečajevima i aktivnostima? Pratite nas na Facebooku i Instagramu!

 

Srdačno,

Coding Giants

9 views

Recent Posts

See All
bottom of page