top of page
  • Writer's picturePKOŠ

Pozivnica za Dan škole

Dragi roditelji Prve katoličke osnovne škole u Gradu Zagrebu,

ovim vas putem pozivamo na Svetu Misu kojom ćemo obilježiti Dan škole. Na ovoj Svetoj Misi, kao što smo to i do sada činili, bit će i zaziv Duha Svetoga povodom početka nove školske godine.


Misa će se slaviti na sam blagdan zaštitnice naše škole, sv. Terezije iz Lisieuxa, 1. listopada u 16:30h u župnoj crkvi bl. Augustina Kažotića. Misu će predslaviti dr. sc. vlč. Jakov Rađa, Promotor kršćanskih poziva u Zagrebačkoj nadbiskupiji.


Podsjećamo vas da je Dan škole nenastavni radni dan te da su učenici dužni doći na proslavu. Također molimo vas roditelje da dođete na ovo slavlje te budete primjer svojoj djeci u življenju kršćanskog poziva.


S obzirom na trenutne epidemiološke mjere i preporuku da se veći broj ljudi ne zadržava u zatvorenom prostoru duže vrijeme, nakon Mise neće se održati školska priredba kao što smo to činili proteklih godina. Umjesto priredbe učenici su snimili video koji će na Dan škole dan biti objavljen na mrežnoj stranici škole. Video je snimljen s namjerom da predstavi povijest i osnovne sastavnice identiteta naše škole.


Uz želju i molitvu da ostanete zdravi i blagoslovljeni, srdačno vas pozdravljamo!


Prva katolička osnovna škola u Gradu Zagrebu12 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page