top of page
  • Writer's picturePKOŠ

Obavijesti i upute roditeljima za početak školske godine 2015./2016.

















1) Nastavna godina počinje u ponedjeljak, 7.9.2015. Toga dana nastava počinje u 8:00 i završava u 10:30 h. Neće biti organiziran obrok u školi. Prijevoz školskim autobusom organiziran je od prvog dana. U polasku autobus staje na stanicama i u vrijeme koje je naznačeno na web stranici škole (www.katolickaskola.com/kutak.html). Polazak autobusa kući biti će u 10:40 h ispred škole. Od utorka 8.9. prijevoz će se odvijati prema ustaljenom rasporedu.


2) Udžbenike za novu školsku godinu razrednici će podijeliti učenicima/ama svog razreda prvog dana nastave, 7.9. Toga dana učenici/ce će svojim razrednicima potvrditi hoće li ove školske godine koristiti školski prijevoz, služiti se obrocima u školi i sudjelovati u produženom boravku.


3) Vezano uz produženi boravak, podsjećamo vas da je to svojevrstan nastavak redovite nastave, odnosno organizirano učenje i ponavljanje nastavnih sadržaje, te da ga treba doživjeti ozbiljno i savjesno. Oni koji ga upišu ne smiju neopravdano izostajati. Opravdani izostanci su odlazak na izvanškolske aktivnosti (glazbena škola, sportske aktivnosti i sl.). Ukoliko je moguće, preporučamo da se te aktivnosti organiziraju nakon produženog boravka. Ukoliko to nije ostvarivo, potrebno je na početku nastavne godine donijeti raspored izvanškolskih aktivnosti kako bismo znali u koje vrijeme učenik/ca treba prijevremeno napustiti školu. U sve druge dane, ukoliko se drugačije ne dogovori s Ravnateljem, učenici/ce koji su upisali produženi boravak mogu napustiti školu tek nakon završetka boravka, odnosno u 15:30 h.



3 views

Recent Posts

See All
bottom of page