top of page
  • Writer's picturePKOŠ

Obavijesti i upute roditeljima za početak školske godine 2017./2018.

  1. Nastavna godina počinje u ponedjeljak 4. 9. 2017. A turnusom. Toga dana nastava počinje u 8 sati i završava u 10.40 sati. Neće biti organiziran obrok u školi.

  2. Svečani prijam učenika 1. razreda bit će u 10 sati. Prvašići završavaju svoj prvi dan u 11.30 sati.

  3. Udžbenike za novu školsku godinu razrednici će podijeliti učenicima/ama svog razreda prvog dana nastave 4. rujna. Toga dana učenici/ce će svojim razrednicima potvrditi hoće li se ove školske godine služiti obrocima u školi i sudjelovati u produženom boravku.

  4. U predmetnoj nastavi produženo je vrijeme za ručak, stoga je promijenjena satnica te nastava za sve, redovna ili produženi boravak, traje do 15.55 sati.

  5. Podsjećamo vas da je produženi boravak svojevrstan nastavak redovite nastave, odnosno organizirano učenje i ponavljanje nastavnih sadržaje te da ga treba doživjeti ozbiljno i savjesno. Oni koji ga upišu ne smiju neopravdano izostajati. Opravdani izostanci su odlazak na izvanškolske aktivnosti (glazbena škola, sportske aktivnosti i sl.). Preporučamo da se te aktivnosti organiziraju nakon produženog boravka. Ako to nije ostvarivo, potrebno je do kraja rujna donijeti učiteljicama ili učitelju, razrednicama ili razredniku raspored izvanškolskih aktivnosti kako bismo znali u koje vrijeme učenik/ca treba prijevremeno napustiti školu. U sve druge dane, ako se drugačije ne dogovori s Ravnateljem, učenici/ce koji su upisali produženi boravak mogu napustiti školu tek nakon završetka boravka, odnosno u 15.55 sati.


Blagoslovljenu novu školsku godinu žele vam djelatnici Prve katolička osnovne škole u Gradu Zagrebu.10 views

Comments


bottom of page