top of page
  • Writer's picturePKOŠ

Maškare

Dana 17.2.2015. godine u našoj školi tradicionalno smo obilježili zadnji dan maškara. Učenici razredne nastave zajedno s učiteljicama i učiteljem kostimirani u razne likove iz bajki proveselili su se taj dan uz nekoliko aktivnosti.


Započeli smo našu maškaradu prigodnom povorkom svakog pojedinog razreda kako bi se sve maske pokazale u svom punom sjaju. Svi su s oduševljenjem promatrali maske i uživali u povorci. Uslijedilo je natjecanje za najbolju maškaru. Iz svakog razreda učenici su izabrali pet najboljih maski koje su se predstavile stručnom žiriju. Nakon što su se sve maske pokazala i predstavile, stručni žiri se povukao kako bi mogli donijeti konačnu odluku o najboljim maskama. Vjerujemo da im nije bilo lako od toliko originalnih i maštovitih maski istaknuti samo nekolicinu. Za to vrijeme vesela maškrada je uz poznate ritmove Macarene i ostalih pjesama nastavila s veljesem i plesom.


Žiri je donio odluku, te je uslijedilo proglašenje najboljih maškara na školskom maskembalu. Maškarada se nastavila u veselom raspoloženju uz pjesmu i ples.




16 views

Recent Posts

See All
bottom of page